Meubels op maat

Wij maken houten meubels op maat voor zowel binnen als buiten. U kunt alle meubels in elke gewenste afmeting laten maken. Maatwerk is namelijk de kracht van Kwebbeltafels.nl en dit geldt niet alleen voor ons meubilair maar ook voor het advies dat we u geven.

Maatwerk

Al onze houten meubels kunnen op maat worden gemaakt en dat betekent dat u elke tafel, stoel, bank, loungeset, tuinset, etc. kunt kopen in de grootte die u wilt. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de meubelen in de standaard maten te bestellen, deze afmetingen  staan vaak bij het product vernoemd op onze website.

Kleur op maat

Nadat de meubels op maat gemaakt zijn, kunt u ervoor kiezen om deze een kleur te geven. Ook hier leveren wij weer maatwerk, u kunt deze namelijk laten behandelen met olie of bestellen in de kleur die u wenst.

Duurzaam, stoer, kwaliteit, maatwerk

Tafels op maat, stoelen op maat, banken op maat, loungesets op maat, u kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken. Ons motto is: “Vraag niet wat wij kunnen maken, want wij maken wat u wilt” De meubels van Kwebbeltafel staan voor: duurzaam, stoer, kwaliteit, maatwerk. Lees hier waarom wij niet kiezen voor steigerhout.

U vindt de houten tuinmeubels van Kwebbeltafels ook bij de Tuinen van Appeltern.

Overzicht houten tuinmeubelen

Houten tuintafels op maat
Houten tuinstoelen op maat
Houten tuinbanken op maat

Mail naar info@kwebbeltafels.nl  voor meer opties en een prijs op maat.