Kussensoorten

Bijpassende kussens bij het meubilair zorgen voor een mooiere uitstraling en meer zitcomfort. Wij adviseren u graag over de verschillende soorten kussens die wij leveren. Alle kussens worden op maat gemaakt en zijn te bestellen in de stof en kleur die u wenst. 

Strakke zitkussens

Strakke zitkussens

 

 

Strakke zitkussens zijn voorzien van een schuimvulling. Leverbaar in verschillende hardheden en kwaliteiten voor een optimaal zitcomfort.

 

 

Plof zitkussens

Plof zitkussens

 

 

Plof zitkussens hebben een losse vlokvulling. Hierdoor zakt u wat verder weg in de kussens, voor het echte lounge gevoel.

 

 

 Strakke rugkussens

Rugkussen strak

 

 

 

 

Strakke rugkussens hebben een schuimvulling waar u tegenaan zit. Deze vulling is meestal iets zachter dan de vulling van strakke zitkussens en zorgen voor meer comfort in de rug.

 

 

 

Plof rugkussens

Plof rugkussens

 

 

 

Plof rugkussens (ook wel losse kussens genoemd) hebben een vlokvulling en zorgen, naast een wat nonchalanter effect, dat u er wat dieper in wegzakt dan strakke kussens voor een wat relaxtere zit.

 

 

 

 

 Schuine rugkussens

Schuine rugkussens

 

 

 

Schuine rugkussens leveren we als de leuning recht is of als de kussens bijvoorbeeld tegen een muurtje komen. Door de wat schuine hoek krijgt u een comfortabelere zit.

 

 

 

 

 

Heeft u vragen over welk kussen het beste bij uw houten meubel past? Neem contact met ons voor meer informatie.