Houten tuinmeubelen

Houten tuinmeubels zijn er in vele soorten en maten. Bent u op zoek naar meubels voor uw tuin die gemaakt zijn van duurzaam kwaliteitshout? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze tuinmeubelen zijn allen gemaakt van stevig en duurzaam hout. Lees hier waarom wij niet kiezen voor steigerhout.

Het hout dat wij gebruiken

Voor onze houten tuinmeubelen gebruiken wij hout, afkomstig uit oude woningen en afgebroken bedrijfsgebouwen. Al het hout dat wij gebruiken wordt eerst geschaafd en geschuurd voordat het wordt verwerkt, ter voorkoming van houtsplinters. Zodra het hout klaar is om verwerkt te worden wordt het op maat gezaagd en met lange houtschroeven en houtlijm aan elkaar bevestigd om zo bijvoorbeeld een tafel, stoel of bank te maken. Schroeven die in het zicht komen worden met doken (houten pennen) weggewerkt zodat u nooit schroeven of schroefgaten ziet.

Van houten loungeset tot tuinset

Uw tuin krijgt een prachtige look dankzij het houten tuinmeubilair van Kwebbeltafels.nl. Of het nu gaat om een houten tuintafel, houten tuinstoel, houten tuinbank, houten picknicktafel, houten loungeset of een complete tuinset van hout, Kwebbeltafels.nl kan het voor u maken.
De meubels van Kwebbeltafel staan voor: duurzaam, stoer, kwaliteit, maatwerk.
Lees meer over onze meubels op maat.

U vindt de houten tuinmeubels van Kwebbeltafels ook bij de Tuinen van Appeltern.

Overzicht houten tuinmeubelen

Houten tuintafels
Houten tuinstoelen
Houten tuinbanken

Mail naar info@kwebbeltafels.nl  voor meer opties en een prijs op maat.